Потрібен тільки окунь, сіль, перець і борошно для цього рецепта. Все простіше простого!
Інгредієнти
окунь – 500 грам | |
сіль – за смаком | |
перець – за смаком | |
борошно – 2 ст л |
Приготувати смаженого окуня простіше, ніж здається на перший погляд. Для рецепту не знадобитися багато інгредієнтів. А смак у такого страви дуже смачний. Подавати окунь можна з будь-яким гарніром, наприклад з рисом чи гречкою.
Покроковий рецепт
Розморозити філе окуня. Бажано розморозити м’ясо в холодильнику, або під холодною водою. .під гарячою водою розморожувати м’ясо не можна. Від цього псуються смакові якості.
Кожен шматок філе посипати з двох сторін сіллю і перцем і, за бажанням приправами, які зазвичай використовуєте з рибою. Залишити трохи просочитися на 10 хвилин. Щоб філе окуня стало смачним після приготування. Обваляти в борошні кожен шматочок риби.
Нагріти сковороду на плиті. Налити олію, підігріти. Покласти шматочки на сковороду і Обсмажити 5 хвилин з кожного боку.
Перевернути філе риби і смажити ще кілька хвилин до рум’яної рум’яної скоринки.
Дуже смачна риба. Подавати з гарніром за бажанням. Приємного апетиту.