Смажений окунь

Смажений окунь – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Потрібен тільки окунь, сіль, перець і борошно для цього рецепта. Все простіше простого!

Інгредієнти

окунь – 500 грам
сіль – за смаком
перець – за смаком
борошно – 2 ст л

Як приготувати Смажену окунь

Приготувати смаженого окуня простіше, ніж здається на перший погляд. Для рецепту не знадобитися багато інгредієнтів. А смак у такого страви дуже смачний. Подавати окунь можна з будь-яким гарніром, наприклад з рисом чи гречкою.

Покроковий рецепт

Розморозити філе окуня. Бажано розморозити м’ясо в холодильнику, або під холодною водою. .під гарячою водою розморожувати м’ясо не можна. Від цього псуються смакові якості.

Кожен шматок філе посипати з двох сторін сіллю і перцем і, за бажанням приправами, які зазвичай використовуєте з рибою. Залишити трохи просочитися на 10 хвилин. Щоб філе окуня стало смачним після приготування. Обваляти в борошні кожен шматочок риби.

Нагріти сковороду на плиті. Налити олію, підігріти. Покласти шматочки на сковороду і Обсмажити 5 хвилин з кожного боку.

Перевернути філе риби і смажити ще кілька хвилин до рум’яної рум’яної скоринки.

Дуже смачна риба. Подавати з гарніром за бажанням. Приємного апетиту.