Основні інгредієнти дуже прості: фарш індички, молоко, яйце, борошно… Рецепт для будь-якої господині.
Інгредієнти
Фарш індички – 200 р. | |
Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка | |
Молоко – 1,5 склянки | |
Борошно – 1 склянка | |
Яйце – 1 шт. | |
Олія соняшникова рафінована – 2 ст. л. | |
Окріп – 1/2 склянки |
Млинці випікаються без солі і цукру, тому їх можна використовувати для різних закусок, як з м’ясом, так і солодкими… В цьому рецепті начинка м’ясна, з фаршу індички. Дієтичне м’ясо індички, нежирне, ніжне і смачне.
Покроковий рецепт
Змішати яйце, молоко, борошно, соняшникова олія, окріп, на сковороді з антипригарним покриттям або на спеціальній блиннице випікаємо млинці. Повинно вийти штук 7.
Фарш змішуємо з сіллю, перцем, тертим на тертці цибулею. Тонким шаром покриваємо половину млинця.
Складаємо навпіл, потім ще навпіл. Виходять трикутнички. Кладемо їх злегка розігріту сковороду на повільному вогні, накриваємо кришкою, готуємо хвилин за 5-7 з кожної сторони.
Готові млинчики викладаємо на тарілку (можна полити сметаною), подаємо. Приємного апетиту!