Млинчики з начинкою з яєць і ковбаски

Млинці, фаршировані сиром, зеленою цибулею, яйцем і ковбаскою.

Інгредієнти

Борошно – 300 р.
Яйце – 2+4 шт.
Вода – 300 мл
Молоко – 500 мл
Олія дезодорована – 2 ст. л.
Сіль – 1 ч. л.
Цукор – 2 ст. л.
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Ковбаса варена (будь-який сорт) – 4 шт.
Сир – 200 р.
Цибуля зелена – 150 р.
Майонез – 4 ст. л.

Як приготувати Млинці з начинкою з яєць і ковбаски

Запаморочливо смачна начинка для млинців з яєць, сиру, ковбаски і зеленого лука. Завдяки складом начинки, навіть в охолодженому вигляді млинці залишаються неймовірно смачними.

Покроковий рецепт

У борошно всипати розпушувач і розмішати. В молоко влити воду.


2 яйця розбовтати з сіллю і цукром. Всипати борошно, розмішати.


Вливаючи молочно-водну суміш невеликими порціями по 50 мл замісити тісто. Воно повинно вийде рідкуватим. Влити олію і розмішати його.

Випікати тонкі млинці на вогні середньої потужності.

Для начинки: відварити яйця на 2 хв поклавши їх у киплячу воду. Білок повинен злегка прихватиться, а жовток залишитися рідким. Вміст яєць вискоблити в тарілку. Завдяки такій консистенції яйця начинка залишається ніжною і соковитою.

Додати мелкошинкованый зелений лук.

Натертий сир. Використовувати бік терці з великими отворами. Сир краще вибирати з «сильним» смаком, тоді переб’є цибулю і ковбаски не переб’ють його смак.

Натерта на крупній тертці ковбаска.


Майонез. Все перемішати.

Викласти начинку на край млинця. Згорнути його конвертом.

Обсмажити з 2-х сторін і подати на стіл.

Дивіться також:  Начинка для млинців з курячої печінки