Хачапурі по-мегрельські

Хачапурі по-мегрельські – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидкий спосіб приготування хачапурі.

Інгредієнти

Борошно – 150-170 г
Цукор – 1/2 ст. л.
Сіль – 1/2 ч. л.
Сода – 1/2 ч. л. Я іноді додаю 1 чайну ложку
Сметана – 125 г В оригінальному рецепті використовується мацоні, але в мене виходить смачні коржі і сметани. Також деякі люди використовують суміш кефіру і сметани (1/4+3/4 )
Вершкове масло – 50 г
Сир Сулугуні – 150-200 г Можна також використовувати адигейських або імеретинський сир, або будь-який інший за смаком.

Як приготувати Хачапурі по-мегрельські