.
Інгредієнти
Риба – 4 шт. (філе тріски) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сік лайма – 3-4 ст. л. (або лимона) | |
Часник – 2-4 зубчики | |
Перець чилі – 1 шт. (не великий) | |
Рослинне масло – 3 ст. л. | |
Петрушка – за смаком |
Як приготувати Тріску під соусом піль-Піль
Покроковий рецепт
Філе тріски вимити, обсушити, посолити і поперчити за смаком. Залити соком лайма (або лимона), залишити в прохолодному місці на 30-40 хвилин.
Часник почистити, дрібно нарізати. Перчик чилі очистити від насіння, подрібнити. У сковороді розігріти половину масла, обсмажити на ньому перець і часник до золотистого кольору. Перекласти овочі разом з маслом в миску.
В іншій сковороді розігріти олію, обсмажити рибне філе з обох боків до золотистого кольору. Залити рибу часниковим соусом. Смажити ще 2-3 хвилини.
Перед подачею прикрасити зеленню. Приємного апетиту!