Всього 250 грам тунця, 200 грам коротких макаронів, трохи цибулі, сиру смачна рибна запіканка готова!
Інгредієнти
тунець (філе) – 250 грам | |
короткі макарони – 200 грам | |
цибуля ріпчаста – 30 грам | |
сир Пармезан – 100 грам | |
сіль – за смаком | |
спеції для риби – на смак |
Тунець, запечений з пастою під сирною скоринкою – це страва ідеально підходить для сімейного вечері. Всього за сорок хвилин ви отримаєте оригінальне і дуже смачне блюдо.
Покроковий рецепт
1. Тунець нарізати порційними шматочками і викласти у форму для запікання. Трохи посолити і приправити спеціями для риби.
2. Макарони відварити до напівготовності. Потім злити воду!
3. Ріпчасту цибулю дрібно нарубати.
4. Сир Пармезан натерти на тертці.
5. Змішати пасту з цибулею і 1/2 тертого сиру.
6. Викладіть на рибу макарони. Зверху ще раз присипати тертим сиром. Форму краще накрити фольгою.
7. Відправити форму для випікання на 30 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів. Якщо бажаєте рум’яну скоринку, зніміть фольгу за 5 хвилин до закінчення готовності і підрум’яньте сир.