Тунець, запечений з макаронами в сирній скоринці (запіканка)

Тунець, запечений з макаронами в сирній скоринці (запіканка) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всього 250 грам тунця, 200 грам коротких макаронів, трохи цибулі, сиру смачна рибна запіканка готова!

Інгредієнти

тунець (філе) – 250 грам
короткі макарони – 200 грам
цибуля ріпчаста – 30 грам
сир Пармезан – 100 грам
сіль – за смаком
спеції для риби – на смак

Як приготувати Тунець, запечений з макаронами в сирній скоринці (запіканка)

Тунець, запечений з пастою під сирною скоринкою – це страва ідеально підходить для сімейного вечері. Всього за сорок хвилин ви отримаєте оригінальне і дуже смачне блюдо.

Покроковий рецепт

1. Тунець нарізати порційними шматочками і викласти у форму для запікання. Трохи посолити і приправити спеціями для риби.

2. Макарони відварити до напівготовності. Потім злити воду!

3. Ріпчасту цибулю дрібно нарубати.

4. Сир Пармезан натерти на тертці.

5. Змішати пасту з цибулею і 1/2 тертого сиру.

6. Викладіть на рибу макарони. Зверху ще раз присипати тертим сиром. Форму краще накрити фольгою.

7. Відправити форму для випікання на 30 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів. Якщо бажаєте рум’яну скоринку, зніміть фольгу за 5 хвилин до закінчення готовності і підрум’яньте сир.