Тушковані курячі сердечка з даного рецептом обов’язково сподобаються вашим домочадцям.
Інгредієнти
курячі сердечка – 500 гр | |
молоко – 200 гр | |
сіль – за смаком | |
рослинне масло – для смаження |
Сьогодні я вирішила приготувати тушковані курячі сердечка. Готуються вони дуже швидко. При будь-термічній обробці смак виходить чудовий. Але я вирішила їх загасити, до того ж в молоці. Будь-який продукт, приготовлений в молоці, виходить ніжний, а ось курячі сердечка у мене вийшли просто незвичайно ніжні. Для приготування цієї страви потрібно зовсім не багато інгредієнтів: курячі сердечка, молоко, сіль, рослинне масло. Я не використовую приправи і додаткові інгредієнти для додання смаку. У нашого страви виходить ніжний смак, який не вимагає ніяких доповнень. Приступимо до приготування.
Покроковий рецепт
Я використовую заморожені курячі сердечка. З цього, попередньо їх розморожую, ретельно промиваю з проточною водою, обсушиваю. Розрізаємо сердечка. Нам не потрібні дрібні шматочки, з цього достатньо буде розрізати їх навпіл.
Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло, викладаємо раніше розрізані курячі сердечка, солимо. Обсмажуємо на середньому вогні близько 15 хвилин, сердечка готуються швидко.
Через 15 хвилин виливаємо молоко, тушкуємо 5 хвилин, молочний соус повинен трохи загуснути.
Тушковані курячі сердечка готові. Викладаємо їх у порційну тарілку. Дане блюдо чудово поєднується з будь-яким гарніром, а так само з овочами. Приємного апетиту!