Запечена скумбрія з лимонами і копченої паприкою — вишукане блюдо всього за півгодини до вашого столу!

Інгредієнти
| Морська сіль — за смаком | |
| Скумбрія — 200 г | |
| Лимон — 1/2 шт. | |
| Копчена паприка — за смаком | |
| Білий перець — за смаком |
Скумбрія з лимоном – класичне поєднання, яке завжди вдало. Страва порадує цікавим кисло-солодким смаком, ароматом копчення і тонкої пікантною ноткою білого перцю. Рибну закуску з скумбрії можна подавати як до святкового столу, так і повсякденного вечері. Вона чудово поєднується з білим вином і кислими соками. А брусничний, сметанний або часниковий соус стане ідеальним доповненням до страви!
Покроковий рецепт

Нарізати скумбрію на стейки. Посолити рибу, поперчити і залишити на 10 хвилин для маринування.

Викласти рибу у форму, застелене пергаментом. Щедро посипати рибу копченої паприкою. Покрити рибку лимонними часточками. Залишити на п’ять хвилин, після чого відправити в духовку. Запікати до рум’яності, але не більше, ніж 35 хвилин.

Подавати смачну і ароматну рибку з лимончиком до столу.
Блюдо відмінно поєднується з рисом, гарнірами з картоплі і овочевими салатами і закусками. Приємного апетиту!