Запечена скумбрія в цибульному маринаді — вишукане блюдо на швидку руку!

Інгредієнти
| Цибуля — 1 шт. | |
| Масло рослинне — 2 ст. л. | |
| Філе скумбрії — 1 шт. | |
| Суміш перців — щіпка | |
| Сіль — за смаком | |
| Паприка — 1/2 ч. л. |
Запечене філе скумбрії в цибульному пюре – це апетитне, смачне і ароматне блюдо з мінімуму інгредієнтів всього за 40 хвилин! Рибка виходить ніжною, золотистої, пряної і красивою в подачі. Скумбрія по даному рецепту ідеальна в поєднанні з картоплею і рисом.
Покроковий рецепт

Щедро натерти спеціями і сіллю філе скумбрії. Залишити рибку маринуватися на п’ять хвилин.

Поки скумбрія маринується, приготувати цибульне пюре. Для цього потрібно поєднати в блендері рубаний очищений цибулю, суміш перців і масло.
У готову суміш додати паприку і ретельно перемішати.
Викласти скумбрію у форму для запікання, з усіх сторін змастити цибулевої сумішшю і залишити ще на 10 хвилин.
Накрити ароматну скумбрію фольгою і відправити в духову шафу — всього на 25 хвилин. За п’ять хвилин до готовності фольгу краще зняти, щоб рибка зарум’янилася.
Смачна пряна скумбрія готова!
Тепер треба лише викласти рибне філе запечене на тарілку і подавати з соусом, краще всього — кисло-солодким. Приємного апетиту!