Запечена скумбрія в цибульному пюре

Запечена скумбрія в цибульному пюре – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечена скумбрія в цибульному маринаді – вишукане блюдо на швидку руку!

Інгредієнти

Цибуля – 1 шт.
Масло рослинне – 2 ст. л.
Філе скумбрії – 1 шт.
Суміш перців – щіпка
Сіль – за смаком
Паприка – 1/2 ч. л.

Як приготувати Запечена скумбрія в цибульному пюре

Запечене філе скумбрії в цибульному пюре – це апетитне, смачне і ароматне блюдо з мінімуму інгредієнтів всього за 40 хвилин! Рибка виходить ніжною, золотистої, пряної і красивою в подачі. Скумбрія по даному рецепту ідеальна в поєднанні з картоплею і рисом.

Покроковий рецепт

Щедро натерти спеціями і сіллю філе скумбрії. Залишити рибку маринуватися на п’ять хвилин.

Поки скумбрія маринується, приготувати цибульне пюре. Для цього потрібно поєднати в блендері рубаний очищений цибулю, суміш перців і масло.

У готову суміш додати паприку і ретельно перемішати.

Викласти скумбрію у форму для запікання, з усіх сторін змастити цибулевої сумішшю і залишити ще на 10 хвилин.

Накрити ароматну скумбрію фольгою і відправити в духову шафу – всього на 25 хвилин. За п’ять хвилин до готовності фольгу краще зняти, щоб рибка зарум’янилася.

Смачна пряна скумбрія готова!

Тепер треба лише викласти рибне філе запечене на тарілку і подавати з соусом, краще всього – кисло-солодким. Приємного апетиту!