Моя друга половина з перших страв воліє борщ, готовий його їсти і на сніданок, і на обід, і на вечерю.
Інгредієнти
Яловичина – 300 г (або свинина) | |
Лавровий лист – 2 шт. | |
Перець горошок – 5-6 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Морква – 1 шт. | |
Болгарський перець – 1 шт. | |
Буряк – 1 шт. | |
Помідори – 1-2 шт. | |
Капуста білокачанна – 1/2 качана (не великий, бажано молодий) | |
Петрушка – 1 пучок | |
Часник – 1 зубчик | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Сметана – за смаком |
Як приготувати Борщ
Сторінка: 1 2