Дріжджова булочка з горіхами і какао

Дріжджова булочка з горіхами і какао – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Булочка з горіхами і какао – смачний десерт з простих і доступних інгредієнтів, з начинкою, що нагадує нутеллу.

Інгредієнти

Дріжджі свіжі – 25 г
Борошно – опціонально
Масло рослинне – 2 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.
Сіль – 1/2 ч. л.
Мед – опціонально
Молоко або тепла вода – 200 мл
Горіхи – 50 г
Масло вершкове – 50 г
Какао – 2 ст. л.
Цукор (для начинки) – 100 г

Як приготувати Дріжджова булочка з горіхами і какао