Фаршировані млинці, запечені в духовці з копченою ковбасою і сиром

Млинці, фаршировані подрібненої копченою ковбасою і сиром, виходять і поживними, смачними і апетитними. Готувати за нашим рецептом просто і легко.

Інгредієнти

Яйце — 2 шт.
Цукор — 1 ст. л.
Сіль — 1 ч. л.
Молоко — 2 ст.
Масло рослинне — 2 ст. л.
Борошно — 1 ст.
Ковбаса копчена — 150 гр
Сир твердий — 70 гр

Як приготувати Фаршировані млинці, запечені в духовці з копченою ковбасою і сиром

Тісто для млинців зробимо на молоці. Втім, підійдуть будь-які тонкі млинці, тісто для яких замішують на воді, кефірі або будь-яких інших молочних напоях. Начинка у нас з двох інгредієнтів: копченої ковбаси і твердого сиру. Після фарширування млинці будуть нудитися в духовці.

Покроковий рецепт

Отже, приготуємо тісто для млинців так: пару курячих яйця змішаємо з сіллю і цукром, додамо молоко, борошно, олію. Перемішаємо.

З приготованого млинцевого тесту на молоці зробимо тонкі блінкі, які потім нафаршируємо.

Приготуємо начинку для млинців. Ковбасу копчену і твердий сир натремо. З’єднуємо інгредієнти в мисці й перемішуємо.

Приступаємо до фарширування, а заодно ще включаємо духовку, щоб налаштувати температурний режим на 200 градусів. На кожен млинець покласти по 1,5 ст. ложки начинки. Блін звертаємо конвертиком.

Форму для запікання змащуємо рослинним маслом. Укладаємо в форму фаршировані ковбасою і сиром млинці. Відправляємо млинці в розігріту духовку на 15 хвилин.

Ситні фаршировані млинці готові, відразу подаємо їх до столу.

Приємного всім перекусу!

Дивіться також:  Тонкі млинці з будь-якою начинкою