
Інгредієнти
| Рослинне масло — 2 ч. л. | |
| Ріпчаста цибуля — 1 головка | |
| Шпинат — 150 г (можна замороженого) | |
| Сіль — щіпка | |
| Мелений чорний перець — за смаком | |
| Рис — 150 г (готового) | |
| Лимон — 2 ч. л. (лимонної цедри) | |
| Червона риба — 500 г (філе) | |
| Сир — 100 г (тертий) |
Інгредієнти розраховані на 4 порції.
Покроковий рецепт

У невеликій сковороді на рослинному маслі обсмажити дрібно нарізану цибулю (до м’якості). Додати шпинат (у мене морозиво), смажити ще 5 хвилин. Посолити, поперчити, перемішати, зняти з вогню.

Додати відварений рис і лимонну цедру, перемішати.

З філе риби витягти кісточки, зняти шкіру.

На філе викласти шпинатну начинку.

Потім сир, натертий на дрібній тертці.

Загорнути все в рулет, перетягнути ниткою або зафіксувати зубочистками. Рибний рулет перекласти на деко, вистелений пергаментним папером. Запікати в духовці при температурі 190 З близько 15-20 хвилин.

Готовий рулет викласти на дошку, дати трохи охолонути, нарізати гострим ножем на міні рулети бажаної величини. Подавати з овочами.
Приємного апетиту!