Інгредієнти
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Бекон – 200 г | |
Кус-кус – 2 чашки | |
Бульйон – 4 чашки (або вода) | |
Вершки – 100 мл | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – | |
Куркума – | |
Сир – 200 г |
Як приготувати Кус кус у вершках під сиром
Сторінка: 1 2
Кус кус у вершках під сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Бекон – 200 г | |
Кус-кус – 2 чашки | |
Бульйон – 4 чашки (або вода) | |
Вершки – 100 мл | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – | |
Куркума – | |
Сир – 200 г |