Печериці фаршировані сиром

Поєднання грибів сметани і сиру запечені до рум’яної скоринки, викличе у вас неймовірний захват.

Інгредієнти

Печериці — 1 кг
Сир (плавлений або звичайний твердий) — 100г
Сметана — 6 ст ложок
Олія — для змащування форми
Сіль, перець — За смаком

Як приготувати Печериці фаршировані сиром

Фаршировані гриби завжди розходяться першими на будь-якому святі. Приготувавши їх ваші гості будуть у захваті. Рецепт дуже простий і доступний.

Покроковий рецепт

Для початку візьмемо гриби і гарненько їх помиємо, акуратно відокремити ніжки від шляпок. Капелюшки викласти на змащений маслом деко, підсолити і поставити в духовку для виходу води на 15 хвилин.

Тим часом готуємо начинку, дрібно нарубим ніжки грибів, на дрібній тертці потерти сир, додати сметану і перемішати.

Через 15 хвилин вийняти гриби і якщо всередині залишилася вода , акуратно за допомогою виделки вилити воду на деко.

Начинити гриби приготувань масою за допомогою чайної ложки і поставити в духовку до рум’яної скоринки.

Коли скоринка стала рум’яною, вийняти гриби з духовки і дати охолонути.

Перекласти на тарілку. Блюдо готове.

Дивіться також:  Груші в шоколаді