Печериці у сметані з зеленню

Дане блюдо я змішала з гречаною кашею і вона заграла новими фарбами. Так само досить корисний склад.

Інгредієнти

Печериці — 370 гр
Сметана — 2 ст. л
Цибулина — 1 шт
Петрушка — 70 гр
Вода — 40 мл
Сіль — за смаком
Перець — за смаком

Як приготувати Печериці у сметані з зеленню

Дуже смачне доповнення до каш і пасти. Тушковані печериці з цибулею і петрушкою будуть відмінним вечерею. Якщо ви не знаєте, що приготувати спробуйте цей рецепт.Даний рецепт відмінно підійде для домашнього вечері по сімейному. Плюс його в тому, що він бюджетний, корисний і швидкий у приготуванні. Гриби можна використовувати як свіжі, так і заморожені. Можна замість цибулини використовувати зелену цибулю.

Покроковий рецепт

Моєму гриби і петрушку. Чистимо і нарізаємо гриби. Обсмажуємо їх періодично помішуючи, поки з ним не вийде вся рідина.



Після ріжемо й додаємо цибулю обсмажуючи на невеликому вогні 3-4 хвилини, до рум’яного кольору. Нарізаємо петрушку,додаємо її, сметану і трохи водички (40 мл).

Тушкуємо 3 хвилинки, перекладаємо в порціонну тарілки. Подаємо і приємного апетиту!

Дивіться також:  Тушкована свинина з апельсинами