Фарширований рулет з сьомги, з рисом і шпинатом

Інгредієнти

Рослинне масло — 2 ч. л.
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Шпинат — 150 г (можна замороженого)
Сіль — щіпка
Мелений чорний перець — за смаком
Рис — 150 г (готового)
Лимон — 2 ч. л. (лимонної цедри)
Червона риба — 500 г (філе)
Сир — 100 г (тертий)

Як приготувати Фаршировані рулет з сьомги, з рисом і шпинатом

Інгредієнти розраховані на 4 порції.

Покроковий рецепт

У невеликій сковороді на рослинному маслі обсмажити дрібно нарізану цибулю (до м’якості). Додати шпинат (у мене морозиво), смажити ще 5 хвилин. Посолити, поперчити, перемішати, зняти з вогню.

Додати відварений рис і лимонну цедру, перемішати.

З філе риби витягти кісточки, зняти шкіру.

На філе викласти шпинатну начинку.

Потім сир, натертий на дрібній тертці.

Загорнути все в рулет, перетягнути ниткою або зафіксувати зубочистками. Рибний рулет перекласти на деко, вистелений пергаментним папером. Запікати в духовці при температурі 190 З близько 15-20 хвилин.

Готовий рулет викласти на дошку, дати трохи охолонути, нарізати гострим ножем на міні рулети бажаної величини. Подавати з овочами.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курка зі шпинатом і зеленим горошком