А-ля “Рататуй” – цукіні, кабачки з томатами, запечені з сиром і часником
Інгредієнти
Кабачок/цукіні – 2 шт. | |
Томати – 4 шт. | |
Свіжий кріп – 3 гілки | |
Свіжий часник – 3 зубчики (маленькі) | |
Рослинне масло – чотири столові ложки | |
Спеції – за смаком |
Рецепт приготування овочевого страви А-ля рататуй
Знадобиться на три порції:
Кабачок/цукіні 1 штука;
Томати штуки
Свіжий кріп 3 гілки;
Свіжий часник 3 зубчики (маленькі);
Рослинна олія;
Спеції.
Покроковий рецепт
Процес приготування А-ля Рататуй:
Поріжте помідори, цукіні/кабачок тоненькими скибочками (кілька міліметрів).
У форму розкладіть овочі віялом, чергуючи.
Рослинна олія (чотири столові ложки) вилийте в пиалку. Додайте дрібно нарізаний часник і спеції: сіль, перець, базилік (за бажанням).
Отриманою сумішшю полийте овочі.
Накрийте форму з Рататуєм фольгою, постарайтеся не залишати відкритих місць.
Відправляємо овочеве блюдо в духовку, присипавши попередньо сиром. Духовку попередньо розігріти до 190 градусів.
Рататуй буде готовий через 80 хвилин. Приємного апетиту!