Борщ

Борщ – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Моя друга половина з перших страв воліє борщ, готовий його їсти і на сніданок, і на обід, і на вечерю.

Інгредієнти

Яловичина – 300 г (або свинина)
Лавровий лист – 2 шт.
Перець горошок – 5-6 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 1 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Буряк – 1 шт.
Помідори – 1-2 шт.
Капуста білокачанна – 1/2 качана (не великий, бажано молодий)
Петрушка – 1 пучок
Часник – 1 зубчик
Рослинна олія – 2 ст. л.
Сметана – за смаком

Як приготувати Борщ