Дріжджові булочки з сиром, смажені на сковороді

Дріжджові булочки з сиром, смажені на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З дріжджового тіста можна приготувати чудову випічку. Приміром, у нас в меню – булочки з сиром, смажені на сковороді.

Інгредієнти

Молоко – 200 мл
Дріжджі сухі – 6 гр
Цукор – 4 ст. л.
Сіль – за смаком
Борошно – 2 склянки
Масло рослинне – 70 мл
Сир – 200 гр

Як приготувати Дріжджові булочки з сиром, смажені на сковороді

Для того, щоб зробити до перекусу смачну випічку на сковороді, замісимо дріжджове тісто, використовуючи сухі швидкодіючі дріжджі. З повітряного тіста і сирної начинки приготуємо смачну випічку – плюшки. Кулінарний процес – у нашому рецепті.

Покроковий рецепт

Тісто зробимо так: у миску увіллємо тепле молоко. До нього подсыплем пару чайних ложок цукру, додаємо сухі дріжджі і 3-4 столові ложки борошна. Перемішаємо. Поставимо миску в тепло на півгодини. Опара за цей час підніметься. В іншу миску просеем борошно, додамо сіль. Увіллємо опару, рослинне масло (3 ст. ложки), замісимо дріжджове тісто, якому дамо постояти з годинку в теплі.

Для начинки змішуємо сир з цукром.

Готове дріжджове тісто розділимо на шматочки.

Розкачуємо кожен шматочок тіста в коржик.

На одну сторону викладемо сирну начинку.

Скріпити краю, зробимо надрізи.

Залишилося тільки наші заготовки обсмажити в рослинній олії з двох сторін.

Пишні булочки з сирною начинкою готові. Пригощайтесь на здоров’я!