Фарширована качка фаршем, грибами та квасолею

Фарширована качка фаршем, грибами та квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Багато боятися готувати цю страву, думають, що складно. Але, тільки наважившись почати, відразу зрозумієте, що все дуже просто і зовсім не складно.

Інгредієнти

Качка – 1 птах
Фарш м’ясний – 600 гр
Гриби – 200 гр
Квасоля червона – 120 гр
Цибуля ріпчаста – 1 штука
Сметана – 1 столова ложка
Парприка – 2 булані ложки
Часник – зубчиків
Мускатний горіх – 0,5 чайної ложки
Кардамон – 0,5 чайної ложки
Рослинна олія – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Перець – за смаком

Як приготувати Фарширована качка фаршем, грибами та квасолею