Болгарський перець, фарширований перловкою

Болгарський перець, фарширований перловкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Болгарський перець, фарширований перловкою

Інгредієнти

Болгарський перець – 8 шт.
Перловка – 100 гр.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Сіль – за смаком

Як приготувати болгарський Перець, фарширований перловкою

Дуже рідко в будні дні буває багато часу на приготування серйозної їжі. Я не знаю, як Ви, але більшість основних страв я готую на вихідних так, щоб вистачило хоча до четверга. Але набридає є 3-4 дні підряд одне і теж. В такі моменти приходять нам на допомогу наші сучасні помічники, такі як мікрохвильова піч. Адже ті страви, які ми зазвичай готуємо близько годину в духовці, вона може приготувати за 20-25 хвилин. Сьогодні я пропоную фарширований перець, запечений в мікрохвильовці

Покроковий рецепт


1. Цибулю помити, очистити і нарізати кубиками. Морква також промити, натерти на крупній тертці. Змішати перловку з цибулею і морквою. Посолити. Відварити до готовності.


2. Болгарський перець помити, вирізати ніжку і очистити від серцевини. Начинити перчинки фаршем з перловки. Скласти на дно форми, змащену рослинним маслом. Налити трохи води, посолити. Поставити в мікрохвильову піч на 20 хвилин.

3. Сир натерти на тертці. Посипати перчинки зверху і ще раз поставить в мікрохвильову піч на 10 хвилин.