Фаршировані макарони – швидке смачне блюдо. Воно відмінно підійде для вечері, до того ж його приготування не забере багато часу.

Інгредієнти
| макарони — 100 гр | |
| фарш — 100 гр | |
| молоко — 100 гр | |
| майонез — 50 гр | |
| сіль — за смаком | |
| перець — за смаком | |
| рослинне масло — для смаження |
Макарони прийшли до нас з Італії. Італійці відомі соєю любов’ю до паст, основу яких складають саме макарони. Немає такої людини, який не пробував би макарони. Вони існують різної форми і різного смаку.
Для приготування нашого страви, нам потрібні великі макарони, як на фото нижче. Їх називають черепашки або «чобіток» – це спеціальний сорт макаронів для фарширування. Макарони ми будемо набивати м’ясним фаршем, і тушкувати в молочному соусі. Даний соус додасть нашій страві ніжний смак.
Для приготування нам буде потрібно не так багато інгредієнтів: макарони, молоко, майонез, фарш м’ясний, сіль, перець чорний мелений.
Покроковий рецепт

Для початку наливаємо воду в каструлю і ставимо її нервувати. Як тільки вода закипить, закладаємо макарони. Варимо 3 хвилини. Дуже важливо не перетримати макарони, щоб вони не розвалилися.

Знімаємо макарони з плити, зливаємо воду, промиваємо під холодною.

Приступаємо до начинки. Розігріваємо сковороду, вливаємо олію, викладаємо фарш, додаємо сіль, перець, все добре перемішуємо. Смажимо до готовності, приблизно 7-10 хвилин. Фарш можна використовувати будь-який. Я взяла свино-курячий. Він у міру жирний.

Робимо соус в якій будемо готувати начинені макарони. Змішуємо майонез і молоко до однорідності.


Як тільки приготувався фарш, начиняємо їм макарони. Викладаємо їх на сковороду, заливаємо соусом, ставимо на вогонь. Соус повинен хоча б на половину приховувати макарони, не менше. Тушкувати 5-7 хвилин.

Викладаємо фаршировані макарони на тарілку для подачі. Прикрасити можна зеленню. Приємного апетиту!