Салат з червоною квасолею, авокадо і імбиром

Салат з червоною квасолею, авокадо і імбиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Червона квасоля – 2 чашки сухої червоної квасолі
Цибулю зелений – 3-4 пера
Кінза – 1/ 4 склянки листя
Імбир – 1 1 / 2 чайної ложки тертого імбиру
Часник – 1 зубчик
Рисовий оцет – 1 ст. л.
Кунжутне масло – 1 ст. л.
Мелений білий перець – за смаком
Сіль – за смаком
Авокадо – 1 шт.

Як приготувати Салат з червоною квасолею, авокадо і імбиром

2 порції, як основне блюдо або 4 порції як гарнір

Покроковий рецепт

Відварити квасолю до готовності. Зробити заправку: в маленькій мисці перемішати тертий імбир, часник, рисовий оцет, кунжутне масло, і білий перець.

Зелену цибулю нарізати трохи навскіс, кінзу нашаткувати. Змішати зелень з готовою квасолею. Заправити соусом.

Накрити кришкою і дати настоятися не менше 1 години, щоб смаки об’єдналися. Квасоля посолити. Безпосередньо перед подачею на стіл зверху викласти скибочки авокадо.