Як приготувати домашній чізбургер

Як приготувати домашній чізбургер – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Фарш яловичий – 800 г
Мелений чорний перець – за смаком
Яйця курячі – 2 шт.
Гриби – жменя
Ріпчаста цибуля – 1 головка (не велика)
Оливкова олія – 1 ст. л.
Сир – 100-150 г (Чеддер)

Як приготувати Як приготувати домашній чізбургер

Всі кажуть «Ах, чізбургер», «Ах я люблю Макдональдс».
Ви можете його зробити вдома!
Я хотів би запропонувати вам свій варіант бургера з сиром.
Для цього я нарізав сир чеддер на невеликі кубики і додав його в суміш яловичини.
Поступаючи таким чином, яловичина буде соковитий і смак сиру буде відчуватися при кожному укусі.

Покроковий рецепт

Підготувати яловичий фарш у великій мисці.

Розігріти гриль до середньої високої температури (можете на вулиці або сковорідці гриль). У яловичину додати яйця і перець, добре перемішати. Нарізати сир на невеликі шматки і додати яловичину.

Руками перемішати все, що знаходиться в мисці.

Зробити з суміші м’ясні пиріжки (я волію, щоб вони були більше в окружності і тонше по висоті)

На пиріжках в центрі зробіть поглиблення, натиснувши пальцем.

Підготуйте ґрати для смаження.
Смажити гамбургери на грилі.

Не рухати їх, поки не утвориться хороша кірка.

У сковороду на середньому вогні, додати оливкову олію і обсмажити цибулю до напівпрозорого.

Додати гриби і продовжувати смажити, поки вони не стануть золотисто-коричневого кольору.

Досмажити гамбургери, додати соус для барбекю.

Зняти з вогню, гамбургер готовий.

Порада: Щоб запобігти надування бургера, в центрі я роблю поглиблення. І ще, не додавайте соус занадто рано, бургер може підгоріти.
Я сподіваюся, вам сподобається!

Подати чізбургер ви можете по своєму смаку.
Насолоджуйтесь!