Підготувати яловичий фарш у великій мисці.
Розігріти гриль до середньої високої температури (можете на вулиці або сковорідці гриль). У яловичину додати яйця і перець, добре перемішати. Нарізати сир на невеликі шматки і додати яловичину.
Руками перемішати все, що знаходиться в мисці.
Зробити з суміші м’ясні пиріжки (я волію, щоб вони були більше в окружності і тонше по висоті)
На пиріжках в центрі зробіть поглиблення, натиснувши пальцем.
Підготуйте ґрати для смаження.
Смажити гамбургери на грилі.
Не рухати їх, поки не утвориться хороша кірка.
У сковороду на середньому вогні, додати оливкову олію і обсмажити цибулю до напівпрозорого.
Додати гриби і продовжувати смажити, поки вони не стануть золотисто-коричневого кольору.
Досмажити гамбургери, додати соус для барбекю.
Зняти з вогню, гамбургер готовий.
Порада: Щоб запобігти надування бургера, в центрі я роблю поглиблення. І ще, не додавайте соус занадто рано, бургер може підгоріти.
Я сподіваюся, вам сподобається!
Подати чізбургер ви можете по своєму смаку.
Насолоджуйтесь!