Як приготувати домашній чізбургер

Як приготувати домашній чізбургер – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати яловичий фарш у великій мисці.

Розігріти гриль до середньої високої температури (можете на вулиці або сковорідці гриль). У яловичину додати яйця і перець, добре перемішати. Нарізати сир на невеликі шматки і додати яловичину.

Руками перемішати все, що знаходиться в мисці.

Зробити з суміші м’ясні пиріжки (я волію, щоб вони були більше в окружності і тонше по висоті)

На пиріжках в центрі зробіть поглиблення, натиснувши пальцем.

Підготуйте ґрати для смаження.
Смажити гамбургери на грилі.

Не рухати їх, поки не утвориться хороша кірка.

У сковороду на середньому вогні, додати оливкову олію і обсмажити цибулю до напівпрозорого.

Додати гриби і продовжувати смажити, поки вони не стануть золотисто-коричневого кольору.

Досмажити гамбургери, додати соус для барбекю.

Зняти з вогню, гамбургер готовий.

Порада: Щоб запобігти надування бургера, в центрі я роблю поглиблення. І ще, не додавайте соус занадто рано, бургер може підгоріти.
Я сподіваюся, вам сподобається!

Подати чізбургер ви можете по своєму смаку.
Насолоджуйтесь!