Печериці фаршировані баклажанами і волоськими горіхами

Печериці фаршировані баклажанами і волоськими горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ви коли-небудь готували рецепт, який придуманий вами? Тоді приєднуйтесь, надсилайте свої рецепти та фотографії своєї творчості.

Інгредієнти

Гриби – 20 великих печериць (близько 700 м)
Баклажан – 1 середній
Оливкова олія – 4 ст. л.
Волоські горіхи – 1/2 склянки крупно нарізаних
Зелень – 1/2 чашки змішаної рубаною свіжої петрушки, кінзи і кропу
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Сир Гауда, тертий (можна замінити моцарелою)

Як приготувати Шампіньйони, фаршировані баклажанами і волоськими горіхами