Картопля по-селянськи з начинкою з цибулі, шпика і сиру – смачний гарнір з чарівним ароматом!
Інгредієнти
Картопля молода – 400 г | |
Кукурудзяна олія – опціонально | |
Цибуля – 1 шт. | |
Чорний перець – за смаком | |
Кріп – невеликий пучок | |
Шпик – за смаком | |
Сир тенеро – опціонально | |
Сушений кмин – за смаком |
Картопля з сиром і цибулею по-селянськи – смачний і ароматний гарнір з найпростіших інгредієнтів. Блюдо просте, швидке в приготуванні, запікається в духовці. Його легко заготовити з вечора, а в обідній час приготування не забере більше п’ятнадцяти хвилин!
Покроковий рецепт
Заздалегідь ретельно вимити молода картопля, якісно очищаючи коренеплід від землі. Відварити коренеплід до готовності. Це відмінний варіант для заготівлі обіду, яку можна приготувати з вечора.
Усунути серединку, щоб помістити в отвори начинку.
Подрібнити кубиками цибулю, нарізати шпик на шматочки. Нашаткувати зелень кропу. Обсмажити інгредієнти на сковорідці з мінімумом масла.
Помістити цибульну начинку з шпиком в варену картоплю.
Покрити коренеплід шматочками сиру. Відправити в заздалегідь розігріту духовку.
Вже через 10 хвилин смачний фарширований картопля по-селянськи з ароматною начинкою і тягнеться сиром готовий!
Викласти картоплю з сиром і цибульною начинкою на тарілку і подавати до столу. Приємного апетиту!