Фарширований перець «Класичний»

Фарширований перець «Класичний» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перець, фарширований рисом і м’ясом – це дуже апетитне, ситне і смачне блюдо.

Інгредієнти

перець болгарський – 12 шт.
м’ясо курки – 400 гр.
м’якоть свинини – 400 гр.
рис – 100 гр.
морква – 2 шт.
цибуля ріпчаста – 2 шт.
помідор свіжий – 2-3 шт.
сметана – 2 ст. л.
спеції – за смаком

Як приготувати Фарширований перець «Класичний»

Дуже часто, в осінню пору, окрасою нашого столу є фарширований перець, і це не дивно, адже перчик у такому вигляді одна з наших улюблених страв. Сьогодні я поділюся з Вами своїм рецептом приготування перцю. Я вибираю різнокольорові перчики для більшої барвистості страви, а в якості начинки використовую курино – свинячий фарш і рис. В ніжній підливці з овочами, наші фаршировані перці будуть дуже соковитими і смачними, а в процесі приготування на вашій кухні буде стояти ніжний аромат болгарського перцю.

Покроковий рецепт

Підготуємо перець, для цього моєму його під проточною водою, зрізаємо вершок і видаляємо насіння.

Тепер підготуємо фарш. Я використовую свинину і курку в рівних частинах. М’ясо прокручуємо через м’ясорубку, додаємо один ріпчаста цибулька (теж прокручений), тепер кидаємо вже відварений рис і спеції. Ретельно перемішуємо.

Тепер заповнюємо наші перчики готовим фаршем.

На даному етапі необхідно приготувати підливку, в якій буде тушкуватися наш перчик. Для цього чистимо моркву і ріпчасту цибулю, моркву натираємо на тертці, цибулю режим дрібним кубиком, обсмажуємо. Потім додаємо кілька очищених і дрібно нарізаних помідорів і тушкуємо ще кілька хвилин.

Далі приправляємо нашу підливку спеціями: солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. На завершальному етапі киньте 2 столові ложки сметани і прокип’ятіть пару хвилин. Тепер наливаємо у наш соус дві склянки води і доводимо до кипіння.

Закладаємо перці в каструлю і заливаємо готової підливою, включаємо режим гасіння і готуємо одну годину. По закінченню часу можна починати дегустацію. Приємного апетиту.