Короп в духовці без кісток – смачне і просте блюдо з мінімуму інгредієнтів – тільки риба, цибуля і пряні компоненти!
Інгредієнти
Філе коропа – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Лимонний перець – за смаком | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Цибуля ріпчаста – 2 шт. | |
Лимонний сік – 1 ст. л. |
Можна приготувати коропа без кісток? Так, якщо приготувати його у вигляді філе на цибулевої подушці! Даний рецепт простий у виконанні, а результат порадує чудовим смаком і ніжною структурою рибного філе.
Покроковий рецепт
Отфилировать карпа. Надрізати шкірку вертикальними смужками, не дорізуючи філе до кінця. Таким чином, всі кістки в спинці риби під час запікання выжарятся і не будуть відчуватися під час їжі.
Натерти карпа перцем і сіллю.
Змішати лимонний сік з сіллю за смаком перцем і оливковою олією. Перемішати.
Нарізати цибулю на щільні кільця і покласти на фольгу. Полити приготовленої заправкою. Така цибульна подушка зробить філе коропа соковитим, воно не прилипне до фользі і зніметься з жаровні красивим шматочком.
Викласти поверх цибулі філе і полити рибу соусом. Відправити рибу в розігріту духовку. Запікати до рум’яності.
Смачна і ароматна рибка готова!
Короп приготовлений таким чином, виходить дуже ніжним, смачним і, найголовніше, без кісточок!
Викласти рибу на тарілку разом з кружальцями цибулі і – подавати!