Я цей суп варю без засмажки. Щоб він був не жирний. Просто, на курячому бульйоні.
Інгредієнти
гречка – 150 гр. | |
філе куряче – 200 гр. | |
картопля – 500 гр. | |
морква – 1шт. | |
солодкий перець – 1/2 для свіжості та смаку | |
кріп – маленький пучок | |
сіль – за смаком | |
лавровий лист – 1 шт. |
Легенький суп з гречки, добре підходить на обід, як діткам, так і дорослим. Дуже швидке приготування. А головне, що суп дуже корисний, нічого зайвого в ньому немає. Я б, навіть, цей суп назвала дієтичним, він абсолютно не жирний. Діткам, як раз, саме воно.
Покроковий рецепт
Для приготування цього супу, нам знадобляться такі продукти як на фото.
Філе курки промиваємо, нарізаємо на середні кубики. Кладемо в каструлю і заливаємо 3 літри води. Після того, як вода закипить, солимо за смаком. Так як, курка вариться швидко, варимо філе 40 хвилин. Після 40 хвилин, бульйон залишається на печі. Газ не вимикаємо.
Гречку потрібно промити, після того як промили, кладемо її в киплячий бульйон. Картоплю помили, почистили, порізали на маленькі кубики, і теж додаємо в бульйон.
Поки картопля і гречка закипають, ріжемо тоненькими смужками солодкий перець, моркву тремо на крупній тертці, а кріп дрібно нарізаємо.
Зелень і нарізані овочі додаємо в каструлю.
Після того, як ми закинули всі наші інгредієнти, варимо суп ще 15-20 хвилин, до готовності картоплі.
Ось таким вийшов наш супчик. Приємного апетиту.