Один з найулюбленіших варіантів вінегрету в нашій родині з морською капустою. Його я називаю «Вінегрет корисний» за його цінні властивості.

Інгредієнти
| буряк — 3 шт | |
| картопля — 7 шт | |
| морква — 5 шт | |
| огірки мариновані — 3 шт | |
| морська капуста — 250 г | |
| кукукуруза консервована — пів банки | |
| цибуля ріпчаста — у мене на цей раз червоний), можна половину. | |
| зелень за смаком у мене заморожена (попередньо розморозити) | |
| рослинне масло — 90 мл | |
| сіль соєвий соус — за смаком |
Як приготувати Корисний вінегрет з морською капустою
Варіацій на тему цього салату безліч, і я сама люблю експериментувати, додаючи щоразу нові інгредієнти або замінюючи старі на ще невипробувані. Нас в родині п’ятеро, тому я готую багато. За необхідності, можна зменшити кількість інгредієнтів.
Покроковий рецепт

Вимити, відварити і почистити буряк, морква, картопля. Почистити цибулю.


Порізати на дрібні кубики всі овочі і покласти в зручну для перемішування посуд.

Покласти морську капусту, консервований горошок, зелень. Заправити рослинним маслом, додати сіль за смаком, за бажанням соєвий соус.

Покласти в салатник і подавати до столу. Приємного апетиту.