Один з найулюбленіших варіантів вінегрету в нашій родині з морською капустою. Його я називаю “Вінегрет корисний” за його цінні властивості.
Інгредієнти
буряк – 3 шт | |
картопля – 7 шт | |
морква – 5 шт | |
огірки мариновані – 3 шт | |
морська капуста – 250 г | |
кукукуруза консервована – пів банки | |
цибуля ріпчаста – у мене на цей раз червоний), можна половину. | |
зелень за смаком у мене заморожена (попередньо розморозити) | |
рослинне масло – 90 мл | |
сіль соєвий соус – за смаком |
Варіацій на тему цього салату безліч, і я сама люблю експериментувати, додаючи щоразу нові інгредієнти або замінюючи старі на ще невипробувані. Нас в родині п’ятеро, тому я готую багато. За необхідності, можна зменшити кількість інгредієнтів.
Покроковий рецепт
Вимити, відварити і почистити буряк, морква, картопля. Почистити цибулю.
Порізати на дрібні кубики всі овочі і покласти в зручну для перемішування посуд.
Покласти морську капусту, консервований горошок, зелень. Заправити рослинним маслом, додати сіль за смаком, за бажанням соєвий соус.
Покласти в салатник і подавати до столу. Приємного апетиту.