Королевська ватрушка готується дуже просто. Начинка з сиру дає ніжний смак. Взагалі всі інгредієнти прості і недорогі. Для початку займемося начинкою.

Інгредієнти
| яйця — 2 шт | |
| сир — 400 гр | |
| ванілін — щіпка | |
| борошно — 1 ст | |
| вершкове масло — 100 гр | |
| цукор — 300 гр | |
| сода — 0,5 год л |
Королевська ватрушка – це дуже смачне поєднання тіста й сиру. Дуже смачний пиріг до чаю. Досить швидкий рецепт, яким можна порадувати гостей і близьких.
Покроковий рецепт

Для початку займемося начинкою. Візьмемо домашній сир, трохи розімніть.

Змішаємо сир, половину цукру, яйця і ванілін.

Вершкове масло ріжемо на невеликі шматочки. Масло має бути кімнатної температури.

До вершкового масла далі додаємо просіяне борошно, цукор, що залишився і соду. Всі інгредієнти тепер потрібно ретельно перемішати.

Беремо форму для запікання і вистилаємо дно пергаментним папером. Папір злегка змащуємо рослинним маслом. На дно форми викладаємо половину суміші з борошна. Розподіляємо рівно і формуємо бортики. Борти повинні бути приблизно 2-3 см по висоті. Другим шаром викладаємо начинку з сиру.

Зверху викладаємо частину борошна.

Випікаємо ватрушка при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин і ватрушка готова!