Паска великодня на кефірі

Паска великодня на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паска традиційно печуть до свята Пасхи. Він є особливим символом поряд з фарбованими яйцями. Зараз паску можна купити в магазині, але все ж кращий варіант – це домашня паска.

Інгредієнти

Кефір – 250 мл
Сухі дріжджі – 1 ч. л.
Цукровий пісок – 3 ст. л.
Рослинне масло – 3 ст. л.
Борошно пшеничне – 240 гр.
Жовток 1 яйця – 1 шт.
Масло вершкове – 50 гр.
Родзинки – 2 жмені
Сіль – за смаком
Для глазурі
Білок 1 яйця – 1 шт.
Цукровий пісок – 3 ст. л.
Лимонний сік – кілька крапель

Як приготувати Паска великодній на кефірі