У чашу всипати сухі дріжджі і залити їх склянкою теплого кефіру.
Всипати цукровий пісок і сіль.
Влити рослинне масло.
Всипати 1/3 частина всієї борошна і замісити рідке тісто. Накрити його рушником і поставити в тепле місце на 20 хвилин.
Після закінчення зазначеного часу покласти в тісто жовток.
Додати м’яке вершкове масло.
Всипати борошно.
Замісити досить густе тісто.
Родзинки промити і вмішати в тістовій ком. Поставити чашу з тестом в тепле місце на 40-60 хвилин для підйому.
Готове тісто має збільшитися в кілька разів. Перекласти його в спеціальну паперову форму для пасок або в звичайну форму для випічки, попередньо застеливши її пергаментом і змастивши дно і боки маслом. Залишити тісто в формі на 10-15 хвилин, після чого випікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 30 хвилин.
Білок і цукор для глазурі збити в окремій ємності, додати лимонний сік, щоб глазур стала глянсовою.
Остиглий паска змастити глазур’ю і прикрасити за бажанням.
М’який, ароматний і смачний паска готова.