Тарт з виноградом і вином

Інгредієнти

Листкове тісто – 400 г
Цукор – 3 столові ложки
Борошно – 2 столові ложки
Кориця – 1 чайна ложка (мелена)
Вершкове масло – 10 г
Вино – 1 склянка (червоне)
Виноград – жменя (кишмиш)

Як приготувати Тарт з виноградом і вином

Ну ось і проходять такі довгоочікувані новорічні свята… Зазвичай, після урочистості залишається трохи ароматного вина. Пропоную Вам пустити в хід “залишки” алкоголю і спекти незвичайний і простий у виконанні тарт з виноградом і вином! Хто любить експерименти, можна додати родзинки або фініки )).

Покроковий рецепт

Тісто розморозити, розкачати, викласти у форму, наколоти виделкою (що не роздулося при випічці).

Посипати тісто борошном, потім цукром і корицею.

Залити вином.

Розкласти виноград.

Зверху розкласти маленькі шматочки масла. Поставити пиріг в розігріту до 230 градусів духовку на 15 хвилин. Потім градуси зменшити до 200 С і випікати ще 10 хвилин. Дочекатися поки начинка загусне.

Дивіться також:  Яблучний пиріг тане в роті