Швидкий яблучний пиріг з родзинками

Швидкий яблучний пиріг з родзинками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для чаювання пропонуємо вам спекти яблучний пиріг. Яблучна начинка доповнено родзинками без кісточок. Виходить і швидко, і дуже смачно!

Інгредієнти

Яйце – 3 шт. велике
Цукор – 1 ст.
Борошно – 1 ст.
Сода – 0,5 ч. л.
Яблуко – 2 шт.
Родзинки – 1 жменя без кісточок

Як приготувати Швидкий яблучний пиріг з родзинками

Для того, щоб замісити швидке тісто для яблучного пирога нам потрібні тільки курячі яйця, цукор, борошно і щіпка соди. Родзинки для начинки беремо без кісточок. Рекомендується ізюм залити окропом на 15 хвилин, а потім обсушити. Краще виконати цю процедуру заздалегідь.

Покроковий рецепт

Отже, в миску розбиваємо курячі яйця. До них підсипаємо цукровий пісок. Скориставшись міксером, інгредієнти збиваємо. Повинна вийти пишна маса.

В солодку масу, що у нас вийшла, просіваємо борошно пшеничне разом з содою.

Інгредієнти перемішуємо, але рекомендується використовувати не міксер, а лопаточку.

Яблуко очищаємо, нарізаємо його на дрібні кубики. Яблучну нарізку відправляємо в тісто. Також додаємо заздалегідь підготовлений родзинки без кісточок. Знову перемішуємо лопаткою інгредієнти в мисці. Тісто для швидкого яблучного пирога готово.

Вливаємо тісто у форму (у нас – силіконова).

Випікаємо пиріг з яблуками і родзинками в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною лучиною.

Коли пиріг охолоне, витягуємо його з форми і нарізаємо на порції. Приємного всім чаювання!