Закусочний пиріг з листкового тіста з беконом і яйцями

Закусочний пиріг з листкового тіста з беконом і яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закусочний пиріг з листкового тіста -швидке рішення прекрасного перекусу.

Інгредієнти

листкове тісто – 1 упаковка
цибулі ріпчастої і зеленого – 100 г
яйця – 3 шт
масло – 60 г
сир – 100 г
бекон – 50 г або більше
італійські трави, перець, сіль – за смаком

Як приготувати Закусочний пиріг з листкового тіста з беконом і яйцями

Закусочний пиріг можна спекти досить швидко, якщо використовувати готове листкове тісто. Потрібно також 100 г цибулі ріпчастої і трохи зеленого, 3 великих яйця, 60 р масла, тертий сур і бекон, суміш італійських трав, перець, сіль.

Покроковий рецепт

Цибулю шаткують і прогрівають в розтопленому маслі, поки він не стане м’яким і не зменшиться в обсязі. Залишають до повного охолодження.

Для такої кількості продуктів підійде форма розміром 18 на 24 див. Її треба вистелити пергаментом, захопивши стінки. Потім папір вийняти, розкласти на столі. Рівно за її розміром розкачати тісто (250 г).

Форму змочують водою і повертають у неї пергамент з розкладеним тестом. Остиглий цибулю розподіляють за нього рівним шаром.

Викладають смужки бекону. Розбивають яйця і присипають зелений рубленим цибулею і тертим сиром. За бажанням можна додати прянощі і спеції.

Форму ставлять на півгодини в духовку, розігріту до 200 градусів. Готовий пиріг можна трохи охолодити перед подачею. Але він смачний і теплим, і повністю остившім.