Дуже ароматне куряче філе. Можна подавати на будь-який випадок.

Інгредієнти
| Борошно пшеничне — 3 столові ложки | |
| Кориця мелена — 1/2 чайної ложки | |
| Масло вершкове — 50 гр. | |
| Масло рослинне — 4 столові ложки | |
| Вершки — 100 мл | |
| Сметана — 1 стакан | |
| Коріандр цілий — 1 столова ложка | |
| Коріандр мелений — 1 столова ложка | |
| Каррі — 1 столова ложка | |
| Кардамон мелений — 0,5 столової ложки | |
| Чікен масала — 1 столова ложка | |
| Купкума — 0,5 столової ложки | |
| Кардамон зелений — 3 шт. | |
| Імбир мелений — 1 столова ложка | |
| Сіль — за смаком | |
| Помідори черрі — 200 гр. | |
| Печериці свіжі — 0,5 кг. | |
| Часник — 5-6 зубчиків | |
| Філе куряче — 2 шт. | |
| Цибуля червоний — 1 шт. | |
| Цибуля ріпчаста — 1 шт. |
Страва не дуже складне в приготуванні, вимагає витрат часу, але результат все компенсує.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

Цибулю порізати півкільцями.


Розтопити вершкове масло в рослинному (половину) і обсмажити цибулю до золотистого кольору.


Гриби порізати на четвертинки і відправити в сковороду до цибулі.

Змішати кардамон мелений, коріандр мелений, куркума, корицю, імбир мелений, каррі і чікен масалу.

Куряче філе порізати довільно.


Додати змішані спеції і сіль до філе і залишити на 30 хвилин маринуватися.

У сковороду з цибулею і грибами додати кардамон зелений і коріандр цілий, обсмажити кілька хвилин.

Додати видавлений через землянку часник і обсмажити близько хвилини, весь час помішуючи.


Потім додати порізані на четвертинки помідори, сіль і протушкувати під кришкою 7-10 хвилин.

Філе посипати борошном і обсмажити на суміші вершкового і рослинного масел.
У сковороду до овочів додати вершки, протушкувати близько 3 хвилин, додати сметану і протушкувати ще 3 хвилини.
Обсмажене філе викласти в сковороду з овочами і протушкувати 10 хвилин.
Блюдо готове. Подавати можна як самостійне блюдо, а можна і з відварним рисом. Приємного апетиту!