Квасолевий мексиканський салат з авокадо, кукурудзою і перцями

Квасолевий мексиканський салат з авокадо, кукурудзою і перцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В повсякденне меню можна включити квасолевий мексиканський салат, який пропонується приготувати за мексиканському рецептом.

Інгредієнти

квасоля біла – 50 гр
чорна квасоля – 50 гр
консервовані боби – 50 гр
кукурудза – 50 гр
зелений болгарський перець – 1/2 великий
червоний болгарський перець – 1/2 великий
червону цибулю – 1 голівка
кінза – 1/4 чашки
авокадо, нарізаний кубиками – 1 стиглий плід
Для заправки мексиканського салату:
оливкова олія – 2-3 столові ложки
червоний винний оцет – 1/4 склянки
свіжовичавлений сік лайма – 1 столова ложка
лимонний сік – 1/2 їдальні ложки
гранульований цукор – 1 столова ложка
сіль – 1/2 їдальні ложки
зубчик часнику – 1 зубчик
кмин мелений – 1 1/2 чайної ложки
чилі – 1/4 чайної ложки
свіжий мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Квасолевий мексиканський салат з авокадо, кукурудзою і перцями

В повсякденне меню можна включити квасолевий мексиканський салат, який пропонується приготувати за мексиканському рецептом.
Час приготування враховується без часу охолодження салату.

Покроковий рецепт

У великій мисці змішайте боби квасолю, кукурудзу, дрібно порізаний солодкий болгарський перець, нашатковану червоний цибулю і порізану кінзу.

У маленькій мисці збийте разом оливкова олія, червоний винний оцет, сік лимона, лимонний сік, цукор, сіль, чавлений (або дрібно порубаний) часник, кмин, порошок чилі і мелений чорний перець.

Залийте приготовленої заправкою квасоля і овочі, ретельно перемішайте.

Поставте мексиканський салат в холодильник як мінімум на 3-4 години.

Перед подачею… Почистіть авокадо, видаліть кісточку і наріжте кубиками. Додайте порізаний авокадо в салат, ще раз все перемішайте і подавайте до столу.