В повсякденне меню можна включити квасолевий мексиканський салат, який пропонується приготувати за мексиканському рецептом.

Інгредієнти
| квасоля біла — 50 гр | |
| чорна квасоля — 50 гр | |
| консервовані боби — 50 гр | |
| кукурудза — 50 гр | |
| зелений болгарський перець — 1/2 великий | |
| червоний болгарський перець — 1/2 великий | |
| червону цибулю — 1 голівка | |
| кінза — 1/4 чашки | |
| авокадо, нарізаний кубиками — 1 стиглий плід | |
| Для заправки мексиканського салату: | |
| оливкова олія — 2-3 столові ложки | |
| червоний винний оцет — 1/4 склянки | |
| свіжовичавлений сік лайма — 1 столова ложка | |
| лимонний сік — 1/2 їдальні ложки | |
| гранульований цукор — 1 столова ложка | |
| сіль — 1/2 їдальні ложки | |
| зубчик часнику — 1 зубчик | |
| кмин мелений — 1 1/2 чайної ложки | |
| чилі — 1/4 чайної ложки | |
| свіжий мелений чорний перець — за смаком |
В повсякденне меню можна включити квасолевий мексиканський салат, який пропонується приготувати за мексиканському рецептом.
Час приготування враховується без часу охолодження салату.
Покроковий рецепт
У великій мисці змішайте боби квасолю, кукурудзу, дрібно порізаний солодкий болгарський перець, нашатковану червоний цибулю і порізану кінзу.
У маленькій мисці збийте разом оливкова олія, червоний винний оцет, сік лимона, лимонний сік, цукор, сіль, чавлений (або дрібно порубаний) часник, кмин, порошок чилі і мелений чорний перець.
Залийте приготовленої заправкою квасоля і овочі, ретельно перемішайте.
Поставте мексиканський салат в холодильник як мінімум на 3-4 години.
Перед подачею… Почистіть авокадо, видаліть кісточку і наріжте кубиками. Додайте порізаний авокадо в салат, ще раз все перемішайте і подавайте до столу.