Макарони запечені з ковбаскою під соусом бешамель

Макарони запечені з ковбаскою під соусом бешамель – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Незрівнянні макарони з копченою ковбаскою під ніжним соусом Бешамель.

Інгредієнти

Ковбаски – 2 шт (60г)
Макарони – короткі макаронні вироби (наприклад, дрібні черепашки, тонкі спіральки і т. д.) – 200 г
Помідори – 100 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Сир – 150 г
Рослинна олія – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Для соусу:
Молоко – 300 мл
Вершкове масло – 30 г
Борошно – 1,5 столові ложки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати макарони Запечені з ковбаскою під соусом бешамель