Молочний суп з омарів

Молочний суп з омарів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

По-справжньому делікатесний суп, який можна подавати навіть на свята. Адже в центрі столу не завжди красується друге блюдо, цілком можна здивувати гостей смачним і ароматним супом.

Інгредієнти

омари – півкіло
кокосове молоко – три склянки
сік лайма – від 1 плоду
вершкове масло – дві ложки
перець з сіллю – за смаком
червона тайське каррі-паста – 3 столові ложки
часник сушений – за бажанням
мелений мускатний горіх – за бажанням
кінза або інша зелень – при подачі

Як приготувати Молочний суп з омарів

Суп, зварений на кокосовому молоці – це гарантовано незвичайне перше блюдо. А з омарами воно вийде і дуже смачним, ароматним, апетитним.

Покроковий рецепт

1. Масло викладають на дно каструльки для варіння і розтоплюють. Викладають м’ясо омарів на три хвилини, смажать.

2. Кокосове молоко змішують з каррі-пастою і соком лайма в окремому посуді. Вливають отриману рідину до омарам, перчать і солять. Можна для прянощі додати сушеного часнику або меленого мускатного горіха.

3. Прогрівають протягом п’яти-десяти хвилин, при цьому суп не повинна сильно кипіти.

4. Подавати потрібно молочно-омаровый суп гарячим, виклавши в кожну супову тарілку гілочку зелені. Приємного апетиту!