Страва з фаршу з підливкою до будь-якого гарніру
Інгредієнти
фарш ( у мене яловичий) – 500г | |
цибуля – 1 | |
морква – 1 | |
борошно – 3 ст. л. | |
сметана – 1-2 ст. л. | |
рис – 3-4ст.л. | |
сіль,перець,спеції – пол ч. л | |
масло вершкове – 30 г | |
олію раст. – 3 ст. л. | |
яйце – 1 шт. |
Смачний обід або вечеря за короткий час і з невеликої кількості інгредієнтів для всієї родини
Покроковий рецепт
Викласти фарш у посуд, моркву натерти на тертці , цибулю дрібно нарізати і розділити на 2 рівні частини , рис промити
До фаршу додати рис , половину цибулини , сіль , перець, яйце , добре перемішати
Сформувати кульки з фаршу , кожен обваляти в борошні
На сковороді розігріти вершкове і рослинно масло , викласти залишився цибулю , моркву , обсмажити , додати залишки борошна і перемішати
Викласти м’ясні кульки і обсмажити з усіх боків , потім влити окріп 400-500 мл і тушкувати під кришкою до готовності ( хвилин 25-30)
В кінці додати ложечку сметани , 2 хвилини протушкувати.
Подавати до гарніру , у мене рис.