Страва з фаршу з підливкою до будь-якого гарніру

Інгредієнти
| фарш ( у мене яловичий) — 500г | |
| цибуля — 1 | |
| морква — 1 | |
| борошно — 3 ст. л. | |
| сметана — 1-2 ст. л. | |
| рис — 3-4ст.л. | |
| сіль,перець,спеції — пол ч. л | |
| масло вершкове — 30 г | |
| олію раст. — 3 ст. л. | |
| яйце — 1 шт. |
Смачний обід або вечеря за короткий час і з невеликої кількості інгредієнтів для всієї родини
Покроковий рецепт

Викласти фарш у посуд, моркву натерти на тертці , цибулю дрібно нарізати і розділити на 2 рівні частини , рис промити


До фаршу додати рис , половину цибулини , сіль , перець, яйце , добре перемішати

Сформувати кульки з фаршу , кожен обваляти в борошні


На сковороді розігріти вершкове і рослинно масло , викласти залишився цибулю , моркву , обсмажити , додати залишки борошна і перемішати


Викласти м’ясні кульки і обсмажити з усіх боків , потім влити окріп 400-500 мл і тушкувати під кришкою до готовності ( хвилин 25-30)

В кінці додати ложечку сметани , 2 хвилини протушкувати.

Подавати до гарніру , у мене рис.