Рибний суп з філе щуки

Рибний суп з філе щуки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо у вас немає часу на приготування складних страв, то цей рецепт для Вас! Готуємо швидкий і смачний рибний суп з філе щуки!

Інгредієнти

Вода – 3 літри
Картопля – 5 штук середніх
Морква – 1 штука середня
Цибуля – 1 штука середня
Філе щуки – 400 гр
Рослинне масло – 3 ст. л.
Лавровий лист – 2 штуки
Запашний горошок – 3 штуки
Сіль – за смаком
Зелень (петрушка) – невеликий пучок

Як приготувати Рибний суп з філе щуки

Який же обід може бути без супу? Наш рецепт для тих, кому страшенно набридли щі, борщі… Рибний супчик наш вибір на сьогодні! До того ж риба дуже корисний продукт. Цей рецепт займе мінімум Вашого часу і вся родина буде сита!

Покроковий рецепт

Приготуємо всі інгредієнти для супу. Філе щуки необхідно помити, якщо є видалити кістки. Картоплю, моркву і цибулю почистити.

У каструлю налити води, поставити на вогонь. Картоплю нарізати на невеликі брусочки.

Коли вода в каструлі закипить, додати нарізану картоплю.

Варити картоплю хвилин 10. Після цього зняти пінку з бульйону.

Ріжемо цибулю. Намагаємося не плакати)

Ставимо сковорідку на вогонь. Наливаємо рослинне масло 2 ст. ложки. Обсмажуємо цибулю.

Поки цибулька підсмажується, тремо моркву на крупній тертці.

Як тільки цибуля злегка золотистим, додаємо ще 1 ст. л. рослинного масла і моркву. Злегка обсмажуємо.

Цибулю з морквою відправляємо в каструлю. У цей момент можна суп посолити.

Ріжемо філе щуки на середні кубики.

Опускаємо рибу в каструлю. Додаємо лавровий лист і запашний горошок для смаку. Варимо хвилин 10-15.

На фінішній прямій додаємо зелень петрушки, і досолює якщо це необхідно.

Наш гарний і смачний рибний супчик готовий! Приємного апетиту!