Якщо у вас немає часу на приготування складних страв, то цей рецепт для Вас! Готуємо швидкий і смачний рибний суп з філе щуки!
Інгредієнти
Вода – 3 літри | |
Картопля – 5 штук середніх | |
Морква – 1 штука середня | |
Цибуля – 1 штука середня | |
Філе щуки – 400 гр | |
Рослинне масло – 3 ст. л. | |
Лавровий лист – 2 штуки | |
Запашний горошок – 3 штуки | |
Сіль – за смаком | |
Зелень (петрушка) – невеликий пучок |
Який же обід може бути без супу? Наш рецепт для тих, кому страшенно набридли щі, борщі… Рибний супчик наш вибір на сьогодні! До того ж риба дуже корисний продукт. Цей рецепт займе мінімум Вашого часу і вся родина буде сита!
Покроковий рецепт
Приготуємо всі інгредієнти для супу. Філе щуки необхідно помити, якщо є видалити кістки. Картоплю, моркву і цибулю почистити.
У каструлю налити води, поставити на вогонь. Картоплю нарізати на невеликі брусочки.
Коли вода в каструлі закипить, додати нарізану картоплю.
Варити картоплю хвилин 10. Після цього зняти пінку з бульйону.
Ріжемо цибулю. Намагаємося не плакати)
Ставимо сковорідку на вогонь. Наливаємо рослинне масло 2 ст. ложки. Обсмажуємо цибулю.
Поки цибулька підсмажується, тремо моркву на крупній тертці.
Як тільки цибуля злегка золотистим, додаємо ще 1 ст. л. рослинного масла і моркву. Злегка обсмажуємо.
Цибулю з морквою відправляємо в каструлю. У цей момент можна суп посолити.
Ріжемо філе щуки на середні кубики.
Опускаємо рибу в каструлю. Додаємо лавровий лист і запашний горошок для смаку. Варимо хвилин 10-15.
На фінішній прямій додаємо зелень петрушки, і досолює якщо це необхідно.
Наш гарний і смачний рибний супчик готовий! Приємного апетиту!