При бажанні курку можна замінити індичкою, або ж будь-якою іншою птицею.
Інгредієнти
Куряча грудка – 1 шт. | |
Яйця – 1 шт. | |
Борошно – 2 ст. л. | |
Сіль, перець – за смаком | |
Рослинне масло – для смаження |
Дуже просте і смачне блюдо, приготування якого не займе багато часу і зусиль.
Покроковий рецепт
Беремо цілу курячу грудку, миємо її і обсушуємо (можна кухонними серветками).
Прибираємо акуратно ножем непотрібну нам шкірку і вирізаємо м’ясисту частину. Виходить два шматки курячого філе.
Потім філе розрізаємо на маленькі шматочки. Розмір кубиків можна робити за смаком. Головне, щоб вони не вийшли занадто дрібні і не перетворили нашу страву у фарш.
Перекладаємо масу в глибоку тарілку і додаємо одне яйце.
Перемішуємо і додаємо дві столові ложки борошна.
Додаємо сіль, чорний перець за смаком і все ретельно перемішуємо до одержання однорідної маси.
Ставимо на вогонь сковорідку, наливаємо рослинне масло і гарненько її розігріваємо. Викладаємо столовою ложкою невеликі котлетки.
Обсмажуємо з двох сторін (5-7 хвилин) до золотистої скоринки. Наша страва готова! Подавати можна з будь-яким гарніром (картопля, рис, гречка). У будь-якому поєднанні рубані котлети порадують вас і вашу родину ніжним і неповторним смаком!