Салат з сиру, яєць і маринованих грибів з яблучком

Салат з сиру, яєць і маринованих грибів з яблучком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо гості на порозі, цей салат просто знахідка. Як правило всі в захваті від цього легкого салату.

Інгредієнти

Печериці мариновані – 400 гр.
Сир твердий – 250 гр.
Яйця – 4 шт.
Яблуко свіже – 1 шт.
Майонез – 100 мл
Сіль – за смаком

Як приготувати Салат з сиру, яєць і маринованих грибів з яблучком

Дуже простий у приготуванні салат. Не вимагає витрат часу. Продукти для його приготування швидше за все знайдуться на будь-якій кухні. Готується за 15 хвилин.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування салату.


Курячі яйця відварити до готовності, очистити і дрібно порізати.

Яблуко бажано не чистити, але якщо шкірка не дуже хороша, очистити. Порізати дрібно.

Твердий сир порізати на маленькі кубики.

Печериці порізати тонкими пластинками.


Всі інгредієнти скласти в салатник і перемішати. Заправити салат майонезом і ще раз добре перемішати.


Салат готовий. Приємного апетиту!