Такий торт без випічки стане прекрасним десертом для святкового столу.
Інгредієнти
сир – 500 гр. | |
сметана – 250 гр. | |
цукор – 200 гр. | |
желатин – 25 гр. | |
вершкове масло – 100 гр. | |
печиво (крихти) – 250 гр. | |
желе – 1 пакет (90 гр.) | |
фрукти – 150 гр. |
Торт виходить дуже красивим і смачним. Готується просто. Особливо цей торт підійде для тих, хто не полюбляє пекти торти.
Покроковий рецепт
Для початку потрібно підготувати наступні продукти: крихти печива, полуничне желе, желатин, цукор, сметану, сир і полуницю.
Потім необхідно залити окропом желе желатин, дуже добре розмішати до повного розчинення і залишити остигати.
Далі беремо крихти печива і змішуємо її з вершковим маслом. Масло має бути кімнатної температури. Добре перемішуємо. Викладаємо крихту в форму, утрамбовується і розрівнюємо виделкою.
прибираємо в холодильник на 20 хвилин.
Поки печиво з маслом завмираємо, ми готуємо сир.
Беремо сир, змішуємо його з цукром і сметаною, збиваємо блендером. Додаємо в сирну масу остиглий желатин і дуже добре розмішуємо. Робимо це досить швидко, тому що желатин починає застигати.
Тепер виливаємо сирно-желатинову масу на застиглу крихти печива з маслом. І прибираємо в холодильник на 40 хвилин.
Далі, дістаємо торт з холодильника і прикрашаємо останнім шаром.
Викладаємо полуницю на сир, і обережно заливаємо розсолом полуничним желе.
Прибираємо торт в холодильник на 5 годин, а краще всього на ніч.
Дістаємо торт з форми, акуратно пройшовшись ножем по краю.
Торт готовий до подачі на стіл.
Всім приємного апетиту!