Сирно-желейний торт з полуницею

Сирно-желейний торт з полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Такий торт без випічки стане прекрасним десертом для святкового столу.

Інгредієнти

сир – 500 гр.
сметана – 250 гр.
цукор – 200 гр.
желатин – 25 гр.
вершкове масло – 100 гр.
печиво (крихти) – 250 гр.
желе – 1 пакет (90 гр.)
фрукти – 150 гр.

Як приготувати Сирно-желейний торт з полуницею

Торт виходить дуже красивим і смачним. Готується просто. Особливо цей торт підійде для тих, хто не полюбляє пекти торти.

Покроковий рецепт


Для початку потрібно підготувати наступні продукти: крихти печива, полуничне желе, желатин, цукор, сметану, сир і полуницю.



Потім необхідно залити окропом желе желатин, дуже добре розмішати до повного розчинення і залишити остигати.



Далі беремо крихти печива і змішуємо її з вершковим маслом. Масло має бути кімнатної температури. Добре перемішуємо. Викладаємо крихту в форму, утрамбовується і розрівнюємо виделкою.
прибираємо в холодильник на 20 хвилин.



Поки печиво з маслом завмираємо, ми готуємо сир.
Беремо сир, змішуємо його з цукром і сметаною, збиваємо блендером. Додаємо в сирну масу остиглий желатин і дуже добре розмішуємо. Робимо це досить швидко, тому що желатин починає застигати.

Тепер виливаємо сирно-желатинову масу на застиглу крихти печива з маслом. І прибираємо в холодильник на 40 хвилин.


Далі, дістаємо торт з холодильника і прикрашаємо останнім шаром.
Викладаємо полуницю на сир, і обережно заливаємо розсолом полуничним желе.

Прибираємо торт в холодильник на 5 годин, а краще всього на ніч.

Дістаємо торт з форми, акуратно пройшовшись ножем по краю.
Торт готовий до подачі на стіл.
Всім приємного апетиту!