Смажена куряча печінка з цибулею і кукурудзою

Смажена куряча печінка з цибулею і кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматна, соковита куряча печінка з кукурудзою і цибулею. Цікавинки додають зернятка граната.

Інгредієнти

рослинна олія – 2 столові ложки
куряча печінка – 500 г
ріпчаста цибуля – 1 головка
сіль, мелений перець – за смаком
кукурудза консервована – 1/2 банки
зерна граната – від 1/2 плоду

Як приготувати Смажена куряча печінка з цибулею і кукурудзою

Ми звикли смажити курячу печінку з луком або в сметані. Пропоную посмажити печінка з кукурудзою і зернятками граната.

Покроковий рецепт

1. Розігрійте сковороду з оливковою олією. Курячу печінку поріжте, викладіть в сковороду і готуйте протягом 20 хвилин.

2. Ріпчасту цибулю почистіть, поріжте півкільцями. Викладіть цибулю в сковороду до печінки і смажте ще 2 хвилини.

3. Приправте сіллю і чорним меленим перцем і обов’язково спробуйте на жорсткість.

4. Тепер можна викласти консервовану кукурудзу. Просмажити все ще 5 хвилин. (Можна додати ще трохи олії або водички).

5. Потім почистити гранат. Дістати зерна граната, викласти в сковороду і тушкувати 2 хвилини. Далі… вогонь вимкнути і подавати до столу.