Ароматна, соковита куряча печінка з кукурудзою і цибулею. Цікавинки додають зернятка граната.
Інгредієнти
рослинна олія – 2 столові ложки | |
куряча печінка – 500 г | |
ріпчаста цибуля – 1 головка | |
сіль, мелений перець – за смаком | |
кукурудза консервована – 1/2 банки | |
зерна граната – від 1/2 плоду |
Ми звикли смажити курячу печінку з луком або в сметані. Пропоную посмажити печінка з кукурудзою і зернятками граната.
Покроковий рецепт
1. Розігрійте сковороду з оливковою олією. Курячу печінку поріжте, викладіть в сковороду і готуйте протягом 20 хвилин.
2. Ріпчасту цибулю почистіть, поріжте півкільцями. Викладіть цибулю в сковороду до печінки і смажте ще 2 хвилини.
3. Приправте сіллю і чорним меленим перцем і обов’язково спробуйте на жорсткість.
4. Тепер можна викласти консервовану кукурудзу. Просмажити все ще 5 хвилин. (Можна додати ще трохи олії або водички).
5. Потім почистити гранат. Дістати зерна граната, викласти в сковороду і тушкувати 2 хвилини. Далі… вогонь вимкнути і подавати до столу.