Пиріг з франжипаном і ожиною

Пиріг з франжипаном і ожиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Для пісочного тіста: –
Вершкове масло – 100 г (розм’якшене)
Яйця курячі – 1 шт.
Цукрова пудра – 50 г
Борошно – 230-250г
Сіль – щіпка
Для франжіпана: –
Вершкове масло – 100 г (розм’якшене)
Цукрова пудра – 100 г
Мигдальні горіхи – 100 г (мелений)
Яйця курячі – 2 шт.
Борошно – 1 їдальня ложка
Ром – 1 столова ложка (або лікер)
Ягода – 300 г (у мене ожина, можна малину)

Як приготувати Пиріг з франжипаном і ожиною