Пиріг з ірискою і сухофруктами під ганашем

Пиріг з ірискою і сухофруктами під ганашем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні пропоную вам спекти чудовий гарний і смачний пиріг під товстим шаром шоколаду :-).

Інгредієнти

Для тіста:
Борошно – 200 г
Вершкове масло – 100 г
Яйця курячі – 1 шт (або 5 столових ложок крижаної води)
Сіль – щіпка
Для начинки:
Вершки – 300 мл (не менше 30 %)
Цукор – 120 г
Лікер – 3 столові ложки (апельсиновий)
Кизил – 80 г
Чорнослив – 80 г
Курага – 80 г
Лайм – 80 г (сухофрукт)
Для ганаша:
Вершки – 100 мл (не менше 30%)
Вершкове масло – 30 г
Шоколад – 100 г (гіркий )

Як приготувати Пиріг з ірискою і сухофруктами під ганашем